Брендо потъна вдън земя

Кокаиновият крал изчезна безследно
0

Кокаиновият крал изчезна безследно

Кокаиновият крал Евелин Банев – Брендо, изчезна яко дим.

Това се случи, след като съдът реши, че Брендо ще лежи в затвора. Той получи окончателна присъда в размер на шест години лишаване от свобода.

От десет дни насам обаче никой не знае къде се намира Брендо, за да бъде приведен зад решетките в изпълнение на присъдата.
Това отбелязва на страниците си в. „Монитор“, цитирайки източници на съдебната система.

Брендо
Кокаиновият крал изчезна безследно

Припомняме, че Брендо бе осъден от Върховния касационен съд за участието му в престъпна група за пране на пари. Решението на магистратите е излязло още на 26 април, тази година. Заради промените в закона, с които влязоха в сила забрани осъдителните решения да бъдат публикувани, преди осъденият да е вкаран в затвора, решението все още не е публикувано на сайта на Върховния касационен съд.

Преди време Евелин Банев бе пуснат на свобода срещу подписка. Освен това преди няколко години му бе наложена забрана да напуска пределите на страната.
Само в рамките на една година това е третата осъдителна присъда, която получава Брендо.

Преди това той бе осъден от северната ни съседка Румъния на лишаване от свобода за период от десет години и половина. Той получи тази присъда за трафика на 51 килограма кокаин. Освен това в Италия го осъдиха на две десетилетия лишаване от свобода по т.нар. афера „Кокаинови крале“.

У нас обаче делото му се проточи 12 години. Разследването започна през 2006 година, четири години по-късно то влезе в съда.
Освен Брендо, подсъдими са и бившата му съпруга Моника Добринова, както и сестра й Десислава Дишлиева. Тя е съпруга на застреляния през май 2005 година костадин Дишлиев и братът на Банев – Симо Крайчев.

В началото на миналата година Брендо бе осъден задочно в Румъния на 10 години и 6 месеца затвор за внасяне на кокаин, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.