Асен Блатечки премина всички граници

Гласувайте за статията

Актьорът заформи любовен четириъгълник

Този път лошото момче на българското кино Асен Блатечки, прескочи всички общоприети норми.

Очевидно максимата, че вълкът си мени козината, но не и нрава, важи с пълна сила за Асен Блатечки.
Звездата от „Стъклен дом“ се е вживял до такава степен в ролята си на Дон Жуан, че кръшка не само на съпругата си Катерина Горанова, а и на любовницата си Диляна Попова.

Позастаряващият вече идол на тийнейджърите върти страстна любов с млада студентка от НАТФИЗ. Двамата се запознали, докато чакали на опашка в барчето на театралната академия. От дума на дума Асен Блатечки успял да й поиска номера на телефона и съответно веднага го получил.

Асен Блатечки

Актьорът заформи любовен четириъгълник

Той не губил и минутка време и още същата вечер звъннал на въпросната студентка с предложението да се видят на четири очи. На този етап все още не е известно името на младото момиче, по което Асен Блатечки си е изгубил ума.

Прави обаче впечатление, че в последно време тя често го придружава по време на пътуванията му из страната, когато има халтури. От арт средите дори разкриват, че въпросната девойка репетира с Блатечки за една от бъдещите му постановки.

По всичко личи, че официалната съпруга на Асен Блатечки – Катерина Горанова отдавна е свикнала с похожденията му извън брачното ложе.
При все, че все още раната й от изневярата му с Диляна Попова, която му роди и син през 2014 година е много прясна, той продължава да прелюбодейства.

Тогава актьорът се кълнеше публично, че Катя е жената на живота му и никога не е спирал да я обича. Той определи връзката си с Диляна Попова като страстно увлечение, но очевидно тя няма да е единственото му такова, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар