Станимир Гъмов заби засукана мадама (Вижте с коя смени Преслава)

Гласувайте за статията

Станимир Гъмов влюбен до уши в гримьорка, актьорът спря алкохола заради новата си

Станимир Гъмов, който стана известен заради авантюрата си с Преслава я смени с русокоса мадама. Кукловодът решил да сложи ново начала в живота си и да влезе в правия път заради новата си любима.

Според колегите му от известно време се усеща коренна промяна в поведението на Гъмов. За което е виновна новата му тръпка.

Снимка: Ретро

След като аферата му с фолк дивата приключи той сякаш потъна в черна дупка. Не, че мислеше, че любовта му към гласовитата изпълнителка има перспектива. Но с нея се чувстваше приятно. И със сигурност е бил много влюбен.

По време на забежката си Преслава Станимир бе в плен на алкохола. Залитането му по чашката вече е в миналото, твърдят негови приятели.

Снимка: Ретро

Заради ангажимента си в шоуто „Като две капки вода” Гъмов се срещнал с нови хора и задружен екип. Те му помогнали да загърби порока си. А и да се чувства полезен като ментор в предаването.

Именно там се загаджил ис новата си любима. Която работела като гримьорка в „Капките”. От папарашките снимки на електронното здание „Ретро” можем да видим коя е русокосата дама. Пленила сърцето на актьора.

Двамата се сближили покрай общата си работа. Познавали се от преди, но любовта им пламнала по време на шоуто.

Снимка: Ретро

Все още влюбените не мислели да заживяват под един покрив. Но не отричали, че има вариант да си станат още по-близки. Според запознати вече обмисляли да отидат през лятото заедно на почивка. След като шоуто завърши.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар