Венета Райкова бясна: Спрете да ми пишете! Ще качвам съобщенията ви на стената си, да ви видят съпругите (виж тук)

Гласувайте за статията

Венета Райкова вече не може да търпи нахалниците, които я преследват виртуално!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова тотално избесня. И с пълно право, тъй като от развода й насам рояци мераклии обсаждат профила й в мрежата.

Венета Райкова

Венета Райкова изригна срещу нахалните мераклии, които я обсаждат

Разни чичковци, семейни олигофрени и всякакви вманиачени нахалници се скъсвали да я канят на срещи, да й правят комплименти и дори да признават любовта си. Нещо, на което Венета Райкова отвърна рязко и категорично. Ето какво заяви водещата в профила си:

„Защото не спирам да получам съобщения – “какво правиш”, ето какво правя- седя си вкъщи и пиша!! И хайде уважаеми непознати да спрете да ми пишете, защото блокирам наред!!

Какво е това “обичам те”?! Кого обичате?! Как ме обичате като не ме познавате?! Аз не съм телевизионния образ! Стига вече, не е забавно, а е досадно! И ще започна да копирам съобщенията ви и да ги качвам на стената си, за да ви видят и жените ви!!

И още нещо – НЯМА да изляза на среща с мъже, които не познавам лично, а са ме поканили чрез съобщения. Благодаря ви за комплиментите, но няма смисъл да ми пишете подобни покани и да изпращате снимките си.

И един съвет за тези, които разчитат като основен коз на голото си тяло – първо можеше да потренирате“, написа Венета Райкова и получи подкрепата на приятелите си в мрежата.

Много от които действително я подканиха да „развее“ публично кирливите ризи на двама-трима наглеци, за да се стреснат останалите. И да спрат да се правят на маймуни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар