Скандал: Рачков и Фънки не могат да се понасят, от години са във вражда! (шокиращи подробности)

Фънки и Рачков не се понасят, Митко завижда на рокаджията
0

Фънки и Димитър Рачков се правят на приятели, но всъщност не се дишат!

Двамата най-големи чешити в „Като две капки вода“ – Фънки и Димитър Рачков дават вид, че са едва ли не първи дружки. Във всяко предаване те не спират да се закачат и шегуват един с друг, но това се оказа само сценарий.

Фънки
Фънки и Рачков не се понасят, Митко завижда на рокаджията

Истината е, че Фънки и Рачков са в скрита война и буквално не могат да се търпят. А причината е в завистта на болно амбициозния Рачков, който се пръскал от яд, че Димитър Ковачев печели симпатиите на зрителите. Без да му се налага да се прави нон-стоп на маймуна.

За да уязви рокаджията, Рачков все по-често си позволявал неуместни шеги и дори обиди в ефир. Източници от кухнята на формата разказаха за последния скандал, който избухнал между двамата.

„Между тях тлее конфликт, който ескалира наскоро в ефир. Неслучайно Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков на няколко пъти се изгавриха с Фънки.

Помните ли, когато Рачков обяви: „Тази вечер имитациите ще започнат с Фънки, който ще трябва да влезе в ролята на любимия си колега от шоубизнеса Къци Вапцаров“. С това той нарочно подразни Фънкаря, защото знае, че му е писнало от Къцамун“, коментираха източниците.

Миналия път в шоуто пък Рачков се изгаври с Фънки, когото представи като пищна мома с обици на ушите. След този резил, Димитър Ковачев вдигнал невъобразим скандал на Митко зад кулисите.

Между чука и наковалнята се озовал Зуека, който, горкият, не знаел чия страна да заеме.

„Васко се разбира и с двамата, но заради Рачков е принуден да търпи какво ли не. Включително и недоволството на зрителите, които отдавна вече се гневят по форумите, че водещите били лигави. Лигав обаче е само Митко, който напоследък страшно преиграва“, коментират източниците.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.