„Господарката“ Ева Веселинова взриви мрежата: Малин Кръстев се влюби още повече! (виж тук)

Гласувайте за статията

Ева Веселинова напоследък все по-често публикува свои размисли за живота и любовта!

Красивата репортерка на „Господари на ефира“ Ева Веселинова накара водещия Малин Кръстев да хлътне още повече по нея. Ако има накъде повече, разбира се.

Ева Веселинова

Ева Веселинова все по-често трогва с коментарите и размислите си в социалната мрежа

Припомняме, че Малинко, както го наричат всички, стана обект на шеги и закачки от колегите си, които първи надушиха слабостта му към хубавата Ева. А фактът, че тя е още свободна, направо даде криле на Кръстев.

Красотата обаче не е достатъчна и затова Ева Веселинова не спира да показва, че има и акъл. Вместо модни парцалки и кифленски селфита, тя все по-често поства в профила си свои размисли. Последната от които буквално плени последователите й:

„Постоянно гоним бъдещето и се страхуваме от миналото, а всъщност единственият момент, в който живеем, е сега! Миналото и бъдещето нямат никакво значение!!!

Защото едното е само спомен, а другото може никога да не дойде. И двете са илюзия, която се опитва да ни откъсне от реалността. Бъдещето ни изкушава постоянно да го преследваме и да кроим планове.

А миналото все с нещо напомня за себе си и ни подвежда да взимаме решения на база спомени и преживявания, които наричаме опит.

А всъщност и двете са измамни, паралелни реалности. Единствената истината е тук и сега – миналото и бъдещето са загуба на безценно време!“, мъдро заключи Ева Веселинова в профила си в социалната мрежа. И събра множество лайкове и споделяния.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар