Прелестната Галя от „София Ден и Нощ“ представи модната си колекция! (Калина Кузманова с топ предложения)

Гласувайте за статията

Красивата Галя от „София Ден и Нощ“ е на път да покори модния свят у нас!

Прелестната Галя от „София Ден и Нощ“ или Калина Кузманова, както е истинското име на актрисата, стана дизайнерка. При това каква… Колекцията на Калина носи нейното име, а моделите й пасват като ръкавичка – нежни, красиви, романтични и стилни като самата нея.

Калина Кузманова

Стилът на Калина Кузманова е нещо наистина уникално за родния пазар

„Любов – една дума, а всъщност е всичко истинско! Най-силното и завладяващо чувство, което прави всяка жена да изглежда по един неповторим магнетичен начин!

Точно така се казва и новата колекция Just Kalina: http://justkalina.com/category/kolektsiya-love

Продължавам да се боря в този свят точно с вярата ми в любовта, красивото и доброто. И знам, че докато вярвам в тях, дори и да съм последният човек на света, то те ще съществуват!

Искрено се надявам да Ви харесат новите модели и най-искрено вярвам, че ще мога да Ви предам моята любов чрез тях!

Благодарна съм, че стигнах до тук, благодарна съм, че продължавам напред и най-вече съм благодарна за огромната подкрепа и любов, която ми давате, защото благодарение на нея имам силата да вървя напред! Обичам Ви“, написа Калина Кузманова в профила си в социалната мрежа.

Още от първите дни интересът към дрехите на Калина е огромен. Потребителки в мрежата не спират да се дивят на красотата на колекцията. И най-важното – на факта, че стилът на красавицата се различава коренно от масовата ширпотреба, заливаща пазарите. Успех, Калина!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар