Ето какво измъчва Стоянка Мутафова

Ето какво измъчва Стоянка Мутафова
5 (100%) 1 vote

Тежък проблем измъчва Стоянка Мутафова

Тежък проблем измъчва великата Стоянка Мутафова. Актрисата не мигва по цяла нощ. Тя сподели пред „Уикенд“, че не може да спи вечер. Сънят я навестява в ранното утро и тя обикновено поспива до 2 часа на обяд, пише Хот арена, позовавайки се на издание. Актрисата става по-рано единствено, ако има служебен ангажимент.

Пред печатното издание тя разкри и причината за безсънието си. Стоянка Мутафова сподели, че по цяла нощ не мигва заради мислите, бушуващи в съзнанието й. Тя мисли не само за бъдещето и настоящето, но и за миналото.

Често й се случва да разсъждава и върху някоя от ролите си.

В края на този месец тя стартира голямо турне из страната. Хитовият спектакъл „Госпожа Стихийно бедствие“ ще обиколи голяма част от страната. На сцената обичаната актриса си партнира със своята колежка и добра приятелка Ирен Кривошиева, пише Хот арена.

Въпреки възрастта си и безсънието, което я мъчи напоследък, Стоянка Мутафова е изпълнена с енергия и желание да се раздава на хората, които я обичат. Тя е категорична, че ще продължи да играе, въпреки болежките си.

Преди месеци тя беше приета по спешност в болницата заради сърдечен проблем. Въпреки предупрежденията на лекарите, че трябва да си почива, енергичната Стоянка Мутафова се върна на сцената. Неотлъчно до нея е дъщеря й Муки, която се старае нищо да не й липсва.

Напук на слуховете, че не се грижи за майка си и я държи гладна, Муки не се отделя от нея.

Последната клюка около наследницата на актрисата е, че е получила предложение за брак от богат американец. Той настоявал тя да се премести при него. Но Муки отказва заради възрастната си майка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар