Няма празно: Антония Петрова забърса поредния милионер!

Гласувайте за статията

Антония Петрова не остава на сухо, забърса поредния богаташ!

Антония Петрова забърса поредният богаташ. Мис България 2009 винаги си хваща за гаджета богати и успели мъже. Тоца, както е по-известна миската, отново е влюбена и се носи на крилете на любовта.

Антония Петрова

Антония Петрова не остава на сухо дълго време

С новото си гадже двамата отпрашиха за белите плажове на съседна Гърция по време на празниците.

Влюбените гълъбчета се настаниха в тузарски хотел в Халкидики. Двойката се радва на пълен лукс, но миската не бърза да афишира самоличността на новия си любивник.

Тя само пусна снимка кнрай басейна, като до нея е неизменната бутилка на скъпарско шампанско.

Новото гадже на Мис Русия 2012 я е запалило по голфа ,както се вижда от друг неин фотос, който е пуснала по социалната мрежа.

Антония Петрова се раздели наскоро с по-младото си гадже бизнесмена Николай. Той търгува с климатична техника и тя се настани в тузцарското му жилище в полите на Витоша. И не спираше да пусна фотоси от луксозният си живот в имението на бизнесмена.

Но след като близо година двамата бяха заедно се разделиха. Според слуховете палавата пазарджиклийка не спирала да купонясва и да се наслаждава на нощния живот в столицата със заможни господа, когато Николай пътувал по бизнес дела. Заради което той й посочил вратата.

Антония Петрова има вече има един брак зад гърба си. Тя се омъжи за руския олигарх Александър Бередин през март 2012 година. Но още с халка на ръка го обвиняваше, че често решавал семейните конфликт с юмручен бой.

Защото бил с буен и непостоянен характер. Заради което тя го обяви за „психопат” и „алкохолик”. Двамата вече са разведени официално. Но от развода си миската се облажи подобаващо. Според клюката е напълнила сметките си с около шест милиона лева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар