Бременната Преслава изнемогва

Бременната Преслава изнемогва
5 (100%) 1 vote

Въпреки напредването на бременността си, Преслава все още не е преустановила участията

Бременността на Преслава напредва, но тя все още не е излязла в отпуск по майчинство. Въпреки, че деликатното състояние вече й създава сериозен дискомфорт, добричлийката продължава със сценичните си изяви, научи „България днес“.

Една от последните й изяви беше в заведението на Константин. Присъстващи в дискотеката споделят, че пайнерката е пяла на почивки. Очевидно бременността вече й създава сериозен дискомфорт и тя не може да стои права дълго време. Краката на Преслава отичат и поради тази причина тя се нуждае от почивка. Но въпреки това не отказва участие.

Впечатление прави, че певицата не се отказва и от високите обувки. И това със сигурност увеличава значително дискомфорта, който изпитва. Няколко пъти Преслава прекъснала преждевременно участието си, коментират студенти, забавляващи се в дискотеката на Коцето.

Въпреки, че бременността на пайнерката напредва, коремчето й не е голямо. Но тя се опитва да го прикрива с широки тениски.

Очевидно Преслава не се притеснява не само от високите токчета, но и от шума и дима в дискотеките, които са вредни за нероденото й дете.

Певицата възнамерява да работи до последно. Наследникът й се очаква да се появи на бял свят в разгара на лятото. По всичко личи, че Преси продължава да внимава с начина си на хранене, тъй като не е качила много килограми. Това означава, че след раждането няма да има много килограми за сваляне и бързо ще се върне на сцената.

Според информацията в жълтите издания, Преслава и Павел ще станат родители на момиченце. Врачанинът вече има един син от бившата си съпруга Емилия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар