Мариана Маринова жертва на пладнешки обир (Вижте как обраха Мис България 2007)

Гласувайте за статията

Мариана Маринова в шок, обраха я насред София

Мариана Маринова изживяла истински шок и ужас. Миската станала жертва на нападение на нагли обирджии. И то на пъпа на столицата.

Снимка Билайф

Мис България току що била свършила с ежедневната си тренировка във фитнес залата и се отправила към спряното си навън возило. Таман извадила ключовете си от дамската си чанта изневиделица изскочил младеж. Който изтръгнал сака от ръцете й и с бясна скорост хукнал да бяга.

От внезапното нападение красавицата била толкова шокирана, че останала с отворена уста и не могла да реагира. Няколко секунди стояла като вкаменена докато осмисли какво й се случва.

Запознати със случая  разкриват, че нападателите били двама младежи, а не един. За съжаление Мариана от уплаха не могла нито да види лицата им. Нито да запомни с какви дрехи са облечени.

След като се осъзнала миската веднага се обадила на тел. 112 и там съобщила за наглия грабеж. Не пропуснала да подаде и жалба в полицията.

В откраднатия сак нямало кой знае какви скъпи вещи, признава самата пострадала. Единствената по-цена вещ бил последен модел айфон, предават от електронното издание за светски новини blife.bg.

Маринова не страда толкова за вещите си, колкото е стресирана от неприятния инцидент. Миската се надява някой ден да получи възмездие за преживения стрес. Според близки до Мис България тя все още се намира в шок. Категорично отказва да се види с хора от външния свят. И особено с журналисти от медиите, с които  не иска да разговаря.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар