Парис Хилтън съкрушена! (Преживя най-ужасния си кошмар)

Гласувайте за статията

Парис Хилтън е направо съсипана след това, което й се случи

Милионерската наследница Парис Хилтън е направо съсипана от преживяното. Красавицата стана жертва на хакерска атака, в резултат на която загуби близо 400 000 долара. И въпреки че за милиардерката, това са жълти стотинки, проблемът е много по-сериозен. Неизвестните нападатели са откраднали и откровено лични снимки на Парис, които ако бъдат публикувани, ще я съсипят.

Парис печели световна слава със скандалните си изяви, като взимане на вана по телевизията, провокации, участия в риалити формати и други. Милиардерската наследница, освен това се прочу с поредицата си годежи и раздели, както и с милионерите, които редовно забива.

Полицията в крайна сметка стигна до същината на случая, пише „Блиц“. Те успяват да заловят престъпника – Пайтсар Бхакшичджан. Индийка на средна възраст, която чрез измама успява да се докопа до сметките на милиардерката.

Без особени усилия, тя успява да отмъкне цели 40 000 долара, за да си резервира билет до Лос Анджелис за Нова година през 2015. Освен това завлича редовно Парис Хилтън с дребни суми. Навика на Парис да харчи по цели състояния на пазар, пречи на счетоводителите й да видят измамата. В крайна сметка отклоненията на сумите лъсват и е извикана полиция. След няколко месеца следствие, властите успяват да заловят индийката. Тя се признава за виновна по всички обвинения.

Освен, че я заплашват няколко месеца затвор, хакерката трябва да върне и всички пари обратно. А също и снимките. Съдържанието им все още не е общодостъпно, но има съмнения, че е възможно да бъдат публикувани. А това хвърля в ужас самата Парис Хилтън.

Парис Хилтън обект на терор от страна на хакерка сн. Wikimedia

Парис Хилтън обект на терор от страна на хакерка сн. Wikimedia

Риалити красавицата стана популярна с участие в риалити формат по MTV, а след това и като диджей, фотомодел, актриса, дизайнер и дори писател. А екстравагантния й начин на живот редовно е обект на дебати в мрежата. А както се говори, съвсем скоро тя отново ще накара светът да й обърне внимание. Тъй като вдига сватба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Парис Хилтън съкрушена! (Преживя най-ужасния си кошмар)”

  1. баце Пацо

    май 06. 2018

    Неразбирам гладкоумието да съхраняваш „снимки“или важни документи на компютър, които има връзка с мрежата! Всъщност дебилизацията е именно това, да не разбираш, кое какво е и сам да се хендриш. 🙂 Изнудвач звучи привлекателно! GSM операторите работят с егенето и електронен подпис на хората,навсякъде тук в пространството при регистрация искат телефон за „сигурност“на акаунта,вчера и Еконт превозвача видях да ползва електронния подпис с пръст, плащането на сметки…Всичко пасва на бъдещето в което твоето“Аз“може да придобие чужд образ. До това води безбожието!

Добавете коментар