Неочаквани рокади в Нова: Къде изчезна Мира Иванова?

Гласувайте за статията

Необичайни рокади в Нова телевизия изненадват зрителите

Поредна рокада в Нова телевизия изненада зрителите. След като вчера Виктор Ангелов и Аделина Радева изчезнаха от ефира, в предаването „Събуди се“, вместо Мира Иванова се появи Лора Крумова. Тези промени така шашнаха зрителите, че в социалните мрежи не спират да задават въпроса, какво се случва с любимите им водещи.

От известно време се случват доста необичайни рокади в медията. Първо Ани Цолова слезе от екран, с мотива, че ще работи по нов проект, който съвсем скоро ще бъде излъчен. Водещата така и не се появи втори път в ефира, като според някои предположения, тя е болна, или по неотложни причини й се наложило да се оттегли от работа временно.

Преди известно време подобно нещо се случи и в „Комбина“. Тогава вместо Лора Крумова, Галя Щърбева пое ефира, с обяснението, че поради здравословни проблеми на колежката й се налага да отсъства. Нищо чудно здравословни проблеми да са повод и Мира Иванова да напусне предаването.

Въпреки това, отсъствието на Виктор Николаев от сутрешния блок предизвика немалко вълнение. В последните години рокадите из родните медии не спират. Венета Райкова премина от Нова в Би Ти Ви, след като направи пауза от няколко години като водеща. Преди това пък Николета Лозанова от ТВ7 неочаквано се изстреля именно в ефира на Би Ти Ви. От там напуснаха Ани Салич, Ани Цолова и Виктор Николаев, както и Лора Крумова. С трансфер в друга телевизия почти бе убедена и Гала преди години. Водещата обаче твърдо отказа да напусне ефира на Нова, колкото и съблазнителни оферти да й правеха.

Къде изчезна Мира Иванова от ефира на "Събуди се" ?колаж: Разкрития

Къде изчезна Мира Иванова от ефира на „Събуди се“ ?колаж: Разкрития

Дали ще има нова рокада из телевизиите и познатите лица ще бъдат заменени от нови в ефира, тепърва предстои да се види. Със сигурност обаче отсъствието на част от звездите на медията вече предизвика въпроси, пише „Блиц“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар