Принц Хари със сладко отмъщение чрез сватбата с Меган (Вижте на кого?)

Гласувайте за статията

Принц Хари мъсти на пресата и фамилията чрез сватбата с Меган

Принц Хари има да си връща на пресата и на семейството си, а сватбата с Меган е идеален начин да постигне целта си. Младия принц използва случая, за да си го върне на медиите за всички години на тормоз върху него и брат му принц Уилям.

Само един новинарски екип ще бъде допуснат до църквата. И дори нещо повече — те ще могат да публикуват само определени моменти от церемонията, а не цялата.

Така Хари ще отреже пресата от най-важния ден на живота си — своята сватба. И ще си върне на пресата, за тормоза, който са му оказвали.

Това обаче не е единственото, което Хари се кани да направи. Принцът смята да покани роднините на майка си за сватбата. Известно е, че фамилията Спенсър и кралската фамилия никак не се спогаждат. А за Камила ще бъде безкрайно неудобно да се срещне с роднините на жената, благодарение на чиято смърт, днес е бъдеща кралица на Англия.

„Хари уважава чичо си и лелите си. Освен това е в добри отношения и с братовчедките си. Заради това със сигурност ще ги покани на сватбата си, дори и Чарлз да е против“, коментират придворни.

Всъщност за младия принц това е достатъчно отмъщение срещу баща му. За разлика от Уилям, Хари не е бил особено щастлив от венчавката на баща му с Камила. И освен това, той така и не простил и на двата, че оскърбиха паметта на майка му 20 години след смъртта й.

Принц Хари съc сладко отмъщение на сватбата с Меган. сн. Twitter

Принц Хари съc сладко отмъщение на сватбата с Меган. сн. Twitter

„Принц Чарлз никога не се е разбирал с граф Спенсър. А погребението на Даяна беше последният път, когато двамата си проговориха. Той дори не го поздрави на сватбата на Уилям, а сега ще трябва пак да го види на венчавката с Хари. Това е достатъчно, за да се чувства наказан“, твърдят още те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар