Синът на Малин Кръстев по стъпките на татко си (Вижте какъв красавец отгледа актьорът)

Гласувайте за статията

Малин Кръстев е отгледал момче за чудо и приказ, порасналия Борис ще става актьор като татко си

Малин Кръстев има син красив като холивудски актьор. Момчето, което тази година ще завършва средното си образование и ще е абитуриент прави своя първи телевизионен дебют.

Младежът е поканен в предаването на Ива Софиянка-Божкова  „Събуди се” и признава пред зрителската аудитория, че има намерение да се посвети на театралната сцена.

Снимка бТВ

Борис Кръстев е отрасъл в семейство на актьори. Майка му Славка Калчева, с която Малинко не е минавал под венчило  също е актриса.

Момчето на сценичното семейство е захранено с театъра. Който е в кръвта му от малък. Едва 10-годишно хлапето прави своите стъпки на сцената в театралната постановка „Апокалипсисът идва в 6 вечерта”  на Георги Господинов. Малкия е харесан за ролята си от самия автор.

Борис Кръстев се снима и в киното от доста малък. Той дебютира в лентата „Единствената любовна история, която Хемингуей не описа”. В която участва и татко му.

Снимка бТВ

Закърмен с любов към сцената Кръстев-младши попива опита на родителя си. А и се учи в неговата собствена театрална школа. Която Малинко има от доста години. Нейни възпитаници са едни от най-перспективните млади театрални надежди. Сред, които се откроява внучката на великия Тодор Колев –Теодора Кулева, предават от hotnews.bg.

Талантливия абитуриент е намислил да кандидатства в НАТФИЗ.  Заради сериозния си опит, който има на сцената младежът няма да има проблеми.  Майка му и баща му няколко пъти са се мъчили да го откажат от актьорската професия. Но Борис Кръстев е категоричен, че ще продължи по техия път.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар