Мариана Векилска прежали Симо (Вижте с какъв го замени) Преглеждания: 18214

снимка Фейсбук
0
4/5 - (2 votes)

Мариана се залюби с  мистериозен богаташ, новият й я води по скъпарски курорти

Мариана Векилска, която от скоро е разделена с брачната си половинка хич не си губи времето.  От няколко седмици насам из коридорите на бТВ се шушука, че не е страдала дълго за проваления си брак. И заменила бившия с нов и много по-богат мъж.

Снимка Фейсбук

Векилска и тайнственият й любовник често се усамотявали в един от най-баровските петзвездни комплекса на курорта Велинград. Където само за нощ леглото се харчи по 300 лева. Водещата се била отдала напълно на тръпката си. Дори най-ненадейно сюрпризирала двете си колежки с отпуск по никое време. Което ядосало Жени Марчева и Диана Любенова и те направо й дигнали мерника.

Влюбената Мариана, която се носела на крилете на любовта не спирала да пуска снимки от спа ваканцията си. Но приятелките й в социалната мрежа взели да й подмятат, че със Симо са били прекрасно семейство като така коментирали раздялата й.

Преди два месеца самата Векилска намекна, че в личния й живот настъпва коренна промяна. Тя не написа в прав текст, че с брака й е свършено, но се разбра, че със Симеон Колев са разделени.

По поведението на бившия й, който е известен радиожурналист можем да заключим , че раздялата е факт. Симо изтри всичките си профили в социалната мрежа. Той от скоро не спира да публикува в интернет сайт размислите си на тема раздяла и засяга вечния въпрос „Какво искат жените?”, предават от retro.bg.

Все още никой от двамата бивши не е отварял дума за развод. Но факта, че Векилска се среща с любовник навява на мисълта, че съпрузите скоро ще узаконят края на 16 годишната си любовна история.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.