Какво се е случило с Джон Траволта?! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Той посочва, че едва ли някой би му позволил да създаде такъв персонаж

В последно време холивудската звезда Джон Траволта не прилича на себе си, което накара феновете му да се запитат какво се случва с него.

Неотдавна папараци изловиха Джон Траволта на снимачната площадка. Припомняме, че 64-годишната звезда участва във филма „Moose”, режисиран от фронтмена на Limp Bizkit – Фред Дърст.

Изданието „The Sun“ отбелязва, че в лентата Джон Траволта играе обезумял почитател на известен актьор. С течение на времето неговият герой започва да прекрачва границите на нормалното. Той не просто следва кумира си, но започва да дава всичко от себе си, за да разруши напълно живота му.

Джон Траволта

Едва ли бихте познали актьора в този му вид

Самият Фред Дърст разкрива, че е станал жертва на подобна случка. Джон Траволта, който е работил с редица режисьори от ранга на Оливър Стоун и Куентин Тарантино, е изключително доволен от снимачния процес.

Той посочва, че едва ли някой би му позволил да създаде такъв персонаж. Героят му наистина е доста див. Джон Траволта признава, че е бил абсолютно свободен при създаването на образа. Холивудската звезда дори не крие, че това със сигурност ще се превърне в любимия му филм.

Междувременно тези дни бе отбелязана 40-та годишнина от излъчването на филма „Брилянтин“ с участието на Джон Траволта. Голяма част от актьорите заявиха, че по време на заснемането на лентата, са се случвали доста горещи неща зад кулисите.

Оказва се, че актьорите, които тогава са влезли в ролята на гимназисти, са правили доста пакости зад камера. Една от тях е, че са превръщали караваните на снимачната площадка в поле за любовни подвизи. Разбира се не са липсвали наркотици, а за да е пълна картинката – звучал и рокендрол, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар