Валери Симеонов направи горещи разкрития за Митьо Очите

Гласувайте за статията

Вицепремиерът е категоричен, че преместваемите обекти, са сериозна язва на туризма

Вицепремиерът Валери Симеонов направи горещи разкрития за несебърския наркобос Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите.

Валери Симеонов бе категоричен, че е крайно време да бъдат премахнати преместваемите обекти, които се стопанисват от групировки.
Вицепремиерът уточни, че става въпрос за района на Южния плаж в града на греха и показа снимка на обширно заведение, което далеч не може да бъде наречено „преместваем обект“.

Валери Симеонов

Вицепремиерът е категоричен, че преместваемите обекти, са сериозна язва на туризма

Валери Симеонов посочи, че пред едно от тези заведения може да бъде забелязан лъскав автомобил. Според него всички на север от Бургас знаят, че въпросното лъскаво возило е собственост на Митьо Очите.

Вицепремиерът разкри, че проверяващите минават, измерват големината на обекта и сядат в една от закусвалните да обядват. През цялото това време Митьо Очите е пред тях – на съседната маса и не им казва абсолютно нищо. Само ходи и гледа как проверяващите си вършат работата.

Той уточни, че чрез промяната в Закона за устройство на територията и с въвеждането на регламент за преместваемите обекти, всички малки и големи творения на лакомията, ще бъдат премхнати.

Симеонов е категоричен, че преместваемите обекти са доста сериозна язва на туризма. Всеки, който е ходил пред последните години в Слънчев бряг, както и в останалите курорти от българското Черноморие, се е нагледал на неугледни и грозни бараки, които биват превърнати в арабски битаци.

Няма как подобни бараки, сковани с подръчни материали, в които се продават какви ли не боклуци, да бъдат оставени. Освен това те по никакъв начин не са от полза на икономиката, тъй като въртят „един сив оборот“, бе категоричен Валери Симеонов. И допълни, че някои от тези обекти дори не разполагат с касови апарати.

В заключение той посочи, че задължително тези бараки трябва да бъдат премахнати, тъй като ощетяват сериозно дейността на нормалните туристически обекти, в които са инвестирани сериозни средства, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар