Скандал: Саня Борисова изнудва Ники Илиев! (виж как му изви ръцете при развода – още подробности) Преглеждания: 14042

Саня Борисова извива ръцете на Ники Илиев, за да й подари школата
0
5/5 - (1 vote)

Саня Борисова се оказа хитра и доста находчива, постави Ники Илиев на колене!

Разводът на Ники Илиев и Саня Борисова вече е в ход. Актрисата обаче едва сега си показа рогата и даде да се разбере на какво е способна. Оказа се, че тя е изнудила режисьора да й отстъпи пълните права върху частната им театрална школа.

Ники Илиев
Саня Борисова извива ръцете на Ники Илиев, за да й подари школата

Припомняме, че при откриването й Ники Илиев пое всички разходи. Което го превърна в официалния собственик на школата. Тъй като тя е основана по време на брака им обаче, Саня Борисова има право на половината от нея. Още повече, че и двамата са преподавали на студенти там.

Днес Саня настоява за пълната собственост и заявила на Илиев, че само така ще му даде развод без проблеми и по взаимно съгласие. В противен случай пак ще успее да му вземе всичко като извади на показ връзката му с младата Даяна Ханджиева.

Както знаем, Ники Илиев и Даяна се загаджиха покрай сериала „Скъпи наследници“ и вече дори живеят под един покрив. Пред съда обаче, ако се наложи да се търси виновен за разпада на брака им, то това ще е именно Ники.

Саня Борисова ще докаже, че мъжът й си е хванал любовница, изневерил й е и е съсипал семейството. С което не само ще смаже репутацията му, но и ще се облажи при разпределянето на семейното имущество.

Ники Илиев не искал да се разделя с школата си, но по всичко личи, че в крайна сметка ще се съгласи с ултиматума на Саня Борисова и ще остави тя да движи нещата там.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.