Братът на Меган Маркъл изпрати писмено предупреждение до принц Хари

Гласувайте за статията

Атаките срещу бившата актриса не спират

Братът на звездата от „Костюмари“ – Меган Маркъл изпрати писмено предупреждение до принц Хари.

Броени дни преди принц Хари и МеганМакъл да се врекат във вечна вярност, полубратът на актрисата предупреди принца да не се жени за нея.

Според Томас Маркъл, ако принц Хари не го послуша и се ожени за Меган Маркъл, то това несъмнено ще е на-голямата грешка в кралските сватби. Томас дори съветва принц Хари да отмени сватбата, докато е време.

Меган Маркъл

Атаките срещу бившата актриса не спират

В писмото си той посочва, че е повече от очевидно, че Меган Маркъл не е най-подходящата жена за принц Хари. Той е категоричен, се сестра му е заслепена от славата и допълва, че с нея не са се виждали от седем години.

Томас Маркъл е категоричен, че фактът, че тя не е поканила семейството си в най-важния ден от живота си, е повече от красноречив.
Още през миналия месец стана ясно, че Томас Маркъл и полусестрата на Меган Маркъл – Саманта, са сред хората, които не са получили покани за сватбата.

На церемонията ще присъстват само майката на актрисата – Дория и 73-годишният й баща – Томас Маркъл-старши.
Предполага се, че именно той ще е човекът, който ще я отведе до олтара, както на първата й сватба, която се е състояла в Ямайка.

Междувременно от двореца разкриха, че двойката ще се придвижва из улиците на Уиндзор с отворена каляска в сватбения си ден. От двореца Кенсингтън уточняват, че това ще се случи на традиционното сватбено шествие след бракосъчетанието им.

Двойката е избрала каляска Ascot Landau, която ще бъде теглена от четири сиви коня, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар