Рени шокира феновете си

Гласувайте за статията

Тя предизвика недоволството на нежния пол

Фолк певицата Рени успя да остави последователите си в социалната мрежа без думи.

Повод за шока на почитателите на Рени стана фактът, че чалгаджийката премина всякакви граници.

По всичко личи, че Рени отчаяно се нуждае от мъж, но това вече е прекалено, възмущават де дори феновете й.

Рени

Тя предизвика недоволството на нежния пол

Повод за недоволството стана горещият кадър, който Рени помести в профила си в социалната мрежа. С него тя нагорещи страстите до краен предел у едни и предизвика възмущение и негодувание у други.

На кадрите Рени позира в доста предизвикателен вид. Под една от горещите снимки Рени е писала: „Любовта е единственото нещастие, което всеки може да предвиди и всеки път желае отново…“.

На въпросната снимка Рени, която както знаете е майка на две деца, е прикрила зърната на гърдите си със стикерчета на цветя. Въпреки това дързостта й бе приета изключително остро, особено от представителките на нежния пол.

Дори младите момичета я нападнаха, подчертавайки, че нито една зряла жена не може да си позволи подобно непристойно поведение. Те недоумяват как и с какъв акъл, Рени е навирила крак върху бюрото, „облечена“ с розови дантелени прашки. Тя дори е без сутиен.

За разлика от тях пък представителите на силния пол останаха приятно изненадани от заоблените форми, които Рени демонстрира. По всичко личи, че на певицата й е доста скучно и самотно и има нужда от мъж в живота си, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар