Маргарита Михнева се промени до неузнаваемост

От предишната Маргарита Михнева не е останала и следа
0

От предишната Маргарита Михнева не е останала и следа

Известната журналистка от близкото минало Маргарита Михнева се промени до неузнаваемост.

Журналистката, която само допреди няколко години се караше за щяло и нещяло със съперниците си, към днешна дата изглежда коренно променена. Тя се върна в София видимо подмладена и вталена.

Освен това тя е забравила категорично за предишните си маниери. Към днешна дата Маргарита Михнева е решена да живее здравословен и спокоен начин на живот. До този извод е стигнала, след като напоследък прекарва все повече време при дъщеря си в Швейцария.

Маргарита Михнева
От предишната Маргарита Михнева не е останала и следа

Припомняме, че до неотдавна единствената наследница на Маргарита Михнева – Неда, учеше там, а сега живее и работи в Швейцария. От близкото обкръжение на журналистката издават, че тя често пътувала до там и оставала поне за по няколко месеца.

Повече от очевидно е, че пътуванията до там, са й се отразили повече от добре. Тя се е вталила драстично и се е подмладила от свежия въздух в приказната страна. За никого не е тайна, че Швейцария е една от малкото държави, в които хората живеят изключително спокойно. Там категорично липсват битовизмите, с които сме свикнали да си тровим живота тук.

Освен това в Швейцария се живее много по-лесно, тъй като хората са ведри, винаги усмихнати и няма как да не се усмихнеш и ти. Истината е, че наследницата на Маргарита Михнева от много време й повтаряла, че е крайно време да загърби всичко тук и да се пренесе да живее при нея.

Къщата, в която Неда живее е голяма, а разходите по нея се плащат от работодателя й. Така двете дами могат да съжителстват абсолютно спокойно, без да плащат и стотинка дори, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.