Ново 20! Вижте с какво се захвана Лили Иванова

Гласувайте за статията

Естрадната прима изпълнява препоръките само отчасти

Едва ли ще предположите с какво се захвана естрадната легенда Лили Иванова.

От близкото й обкръжение издават, че от известно време насам Лили Иванова е станала дъновистка и уточняват, че само наполовина.

От няколко месеца насам естрадната прима сериозно се е увлякла по учението на Петър Дънов за здравословен живот. За никого не е тайна, че Лили Иванова от години се подлага на драстични диети и води доста здравословен начин на живот.

Лили Иванова

Естрадната прима изпълнява препоръките само отчасти

Тя обаче претворява по свой начин съветите на Петър Дънов. Именно поради тази причина от близкото й обкръжение посочват, че е станала дъновистка наполовина.
Така освен всичко останало, Лили Иванова напоследък играе и упражнения от паневритмията, която Дънов измисли навремето.

Вероятно сте наясно с факта, че те трябва да се изпълняват по изгрев слънце и задължително на открито. Лили Иванова обаче е пренебрегнала това правило и ги прави или няколко часа след изгрев или пък по залез слънце.

Нарушава и още едно от правилата – упражненията да се изпълняват на открито. Тя дори не излиза на терасата на дома си, а ги играе в стаята. За сметка на това обаче отваря широко прозорците, без оглед на климатичните условия.

На този етап Лили Иванова все още не е хукнала да обикаля всеки ден из планините, където да се зарежда с космическа енергия според съветите на Дънов, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар