Слави Трифонов с ужасяваща прогноза за страната ни! (още подробности)

Слави Трифонов все повече се опасява, че Северна България може да стане реална част от Румъния някой ден
0

Слави Трифонов изрази личното си мнение и виждане за ситуацията у нас!

За пореден път Слави Трифонов разбуни духовете в мрежата. Направи го днес, след няколкото протеста, които разтресоха държавата ни навръх 1 май.

Слави Трифонов
Шоуменът Слави Трифонов все повече се опасява, че Северна България може да стане реална част от Румъния някой ден

Основният от тях беше предвождан от лидера на БСП Корнелия Нинова, затова и получи различни оценки и настроения от обществото. Дългия днес не говори за вчерашния протест пред Министерски съвет. А реши да припомни съдбата на хората в Северозапада.

Която става все по-мъчителна и загатва наистина ужасни последици за България като цяло. Ето какво заяви Слави Трифонов.

„Преди 2 години проведох среща с хората от Видин. Мога да кажа, че от тогава до днес гражданите на Видин, както и тези на Враца и Монтана, започнаха да показват силата на това да са общност.

През януари тази година те на няколко пъти блокираха главния път Е-79 в опит да привлекат внимание към трагичната пътна инфраструктура в региона. От София до Видин с кола се стига за същото време като от София до Бургас.

Простестиращите получиха поредни обещания от правителството, но дали и този път обещанията ще останат неизпълнени – не знам. Само дано не се налага след 1-2 години Северозападът отново да иска референдум за присъединяване към Румъния. Този път на сериозно“, написа шоуменът в профила си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.