Познахте ли коя е тази тв водеща?

Гласувайте за статията

Дори и през ум няма да ви мине, че това е тя

Към днешна дата тази тв водеща е много известна, но едва ли ще и мине през ум коя е тя.

Със сигурност на тази снимка известната тв водеща не прилича на себе си. Или поне не във вида, в който сме свикнали да я виждаме.

Може би мнозина от вас вече си задават въпроса коя наистина е тази тв водеща. Е, няма да ви измъчваме повече и ще разкрием, че става въпрос за Венета Райкова. Да, това е самата тя, колкото и да не ви се вярва.

тв водеща

Дори и през ум няма да ви мине, че това е тя

Венета Райкова уточнява, че снимката е правена на 2 май 1995 година. Тогава тя отбелязва своя 21-и рожден ден.
Тв водещата посочва, че празнува рождения си ден в басейна на покрив на хотел в Малта. Веднага след това уточнява, че отбелязва повода с шампанско, ягоди и черен хайвер… или поне така била чела в книгите на Джаки Колинс, че се прави.

Райкова е горда с това, че и днес обича да се излежава до басейни с тази разлика, че вече пише собствени книги. Днес известната тв водеща става на 44 години. По този повод тя си честити празника в социалната мрежа и посочи, че денят й е започнал с голяма изненада.

Венета Райкова уточнява, че синът й, й е поднесъл картичка със стихове, написани лично от него и блуза, която й е купил със спестяванията си. Освен възклицанието й, че е получила прекрасен подарък, тя благодари и на Бог, че е жива, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар