Преслава получи тежък ултиматум от Павел

Гласувайте за статията

Павел поставил тежък ултиматум на бременната Преслава

Откакто има връзка с Павел, Преслава се промени до неузнаваемост. Изпълнителката се съобразява за всичко с новия си любим. Ревността му едва не провали най-успешния й музикален проект.

Преди дни излезе дуетната песен на пайнерката с Кеба. Сръбският изпълнител е сред топ имената на Балканите. Той отдавна харесва Преслава  и е на мнение, че тя е най-добрата певица у нас.

Миналия февруари сърбинът предложил на добричлийката да запишат дует. Тя приела на драго сърце. Но тъй като месеци наред нямала никаква вест от Кеба, решила, че той се е отказал.

Когато певецът й предложил да направят дует, Преси все още не била обвързана с врачанина.

Преди няколко месеца сърбинът се свързал с нея и й съобщил, че най-после е открил подходяща песен за дует. Преслава много се зарадвала, че най-после ще запише дует с нещо. Но щастието й било помрачено от реакцията на Павел. Той заподозрял, че любимата му крие любовна афера със сърбина и й поставил тежък ултиматум.

Врачанинът заявил в прав текст на любимата си, че трябва да избира между него и Кеба. Преслава изпаднала в тежка депресия. Но въпреки желанието си да запише дуета, тя била готова да се откаже от всичко в името на връзката си с Павел.

В скандала между двамата се намесила сестрата на певицата. Ивелина успяла да тушира напрежението между двамата влюбени и убедила ревнивия Павел, че между сестра й и Кеба има само професионални отношения.

В крайна сметка Преси успя да запише дуета и е много щастлива. Но все още не е забравила ултиматума, който Павел й постави, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар