Принцеса Шарлот с мини парти за ЧРД (+ Защо принц Чарлз все още не е посетил внука си?)

Гласувайте за статията

Принцеса Шарлот със скромно парти за рождения ден, а Чарлз все още не е видял внука си

Както стана ясно, принцеса Шарлот днес празнува рождения си ден. Девет дни след раждането на второто си братче – принц Луи, малката принцеса отбеляза третата си годишнина. Въпреки че всички с нетърпение да разберат подробности около партито на малката красавица, оказа се, че такова… всъщност няма да има.

Заради бебето, Кейт и Уилям решили, че няма да организират голямо празненство с приятелите на малката принцеса от градината. Вместо това, тя ще празнува в изключително тесен семеен кръг.

С други думи – само с родителите си.

От двореца Кенсингтън благодариха на всички поданици, които са поздравили малката принцеса за празника. Но изрично уточниха, че тази година семейството не приема подаръци заради малкото бебе, което се роди преди дни.

Също така, интересна подробност е, че нито баба и дядо Мидълтън, нито принцът на Уелс или съпругата му, не са поканени на партито. Последното е още по-странно, тъй като принц Чарлз не е виждал до момента и третия си внук. Пропуск, който вече привлича все повече внимание.

За разлика от него, кралица Елизабет официално посети бебето и то ден преди празника на правнучката си. Според мнозина, най-вероятно кралицата е използвала случая, за да посети и принцеса Шарлот за рождения ден.

Междувременно от Кенсингтън все още не са съобщили, дали ще бъдат пуснати нови снимки на принцесата от рождения й ден. По традиция, Кейт прави по две или три снимки на децата си и публикува снимки по случай годишнината от раждането им. По всяка вероятност сега също няма да изневери на обичая си.

Без парти за рождения ден на принцеса Шарлот

Без парти за рождения ден на принцеса Шарлот колаж Разкрития

Необичайно, но тази година нито братът и сестрата на Кейт, нито братовчедите на Уилям, няма да присъстват на партито на малката принцеса. Всички гости са били отпратени с мотива, че за бебето не е добре да се организира шумен купон, толкова скоро след раждането.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар