Меган и Хари със златна каляска на сватбата (Още подробности за събитието) Преглеждания: 1106

Меган и Хари със златна каляска за сватбата
0
Оценете този post

Меган и Хари със златна каляска за сватбата си, вижте още подробности около сватбата

Докато принц Уилям и Кейт свикват с третото бебе в семейството, Меган и Хари са под пара за сватбата, която е само след две седмици. Преди часове изтекоха най-новите клюки около събитието, а за всички фенове, ето още подробности за венчавката.

Двойката ще пристигне до църквата или с открито ландо, или със златната каляска на кралица Елизабет, със стъклени врати и покрив. Със същата кочия Кейт пристигна пред Уестминстърското абатство, за да каже „Да“ през 2011 година, на принц Уилям. Тогава двойката бе неприятно изненадана от непредсказуемото лондонско време. За щастие съпрузите решиха проблема, като Кейт се настани в стъклената карета, а след венчавката, с Уилям направиха една обиколка с ландо.

Същите две превозни средства сега се транспортират към замъка Уиндзор, където ще се състои сватбата. Меган и Хари също вече са там, за да осигурят последните подробности около събитието.

И двете карети са изключително стари, но много добре поддържани. Впряг от четири елитни коня ще вози всяка от тях, като вече се обсъждат потенциалните предимства на всяка.

Предполага се, че Меган ще пристигне в църквата със закритата каляска, особено, ако времето е лошо. В същото време след церемонията двамата съпрузи ще поздравят феновете и поддръжниците си с разходка до замъка Уиндзор.

Маршрутът също е известен. От църквата Сейнт Джордж, двойката ще премине през Хай стрийт, Шийт стрийт, Кинг роуд, Албърт роуд, след това по дългата алея към Касъл Хил. Именно там ще бъде и приемът на кралицата, преди партито в Уиндзор.

Меган и Хари със златна каляска за сватбата
Меган и Хари със златна каляска за сватбата колаж Разкрития

Междувременно, вече стана ясно, че Хари ще носи парадна военна униформа на хусарския полк, а Меган ще е с рокля на Джени Пакман. Любимата дизайнерка на Кейт се превърна в моден гуру и за снаха й. А сред гостите ще бъде друга една звездна дизайнерка и приятелка на актрисата — Виктория Бекъм.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.