Бруклин Бекъм сменя гаджета на килограм (Вижте най-новата му забивка)

Гласувайте за статията

Бруклин Бекъм сменя гаджетата си като носни кърпи,  19-годишният син на Виктория и Дейвид не се здържа  дълго с една

Бруклин Бекъм след като се раздели с приятелката си Хлои Морец бе забелязван с най-различни жени. Той ги сменя с голяма скорост и дълго не се задържа с една и съща.

Преди няколко седмици в западната преса започна да се обсъжда новото гадже на 19-годишния син на Виктория и Дейвид Бекъм.

Снимка spletnik.ru

Близки от обкръжението на младия фотограф разкрили, че той прекарва повечето от свободното си време с 28-годишната певица и танцьорка Лекси Пантера. На страниците на влюбените в социалната мрежа за първи път се появиха техни общи снимки.

Миналата седмица Бруклин и Лекси непрекъснато се държали за ръцете по време на съвместен обяд. Като се смеели и флиртували, разказва близък до новата двойка.

Според други Лекси Пантера е новата муза на младежа. Която е доста по-голяма от него.

Снимка spletnik.ru

На тези,които са забравили сме длъжни да припомним, че представителя на знаменитото семейство в началото на април изневери на своята тогавашна половинка Хлои Морец с 20 годишната канадска моделка Лесли Ууд.  А неотдавна по време на фестивала Coachella Бруклин бил забелязан в компанията на 18 годишната Мередит Микелсон, предават от spletnik.ru.

Новата му забивка Лекси Пантера е с 10 години по-голяма от сина на Бекъмови. Но успяла да му завърти главата и заради нея смятаният за един от топ ергените на Лос Анджелис пропуснал да отиде на рождения ден на майка си Виктория.

Някои говорят, че се метнал на баща си Дейвид. Който не веднъж бе залавян в афера с чужда жена.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар