Принцеса Шарлот стана истинска красавица

Принцеса Шарлот стана истинска красавица
5 (100%) 1 vote

Принцеса Шарлот днес става на три

Принцеса Шарлот стана истинска красавица. Днес малката принцеса става на три. Сладката принцеса се роди в 8:34 часа на 2-ри май 2015-та година в крилото „Линдо” на болница „Сейнт Мери”. Там се родиха и другите две деца на Кейт и Уилям – Джордж и Луи. Принц Уилям и принц Хари също са проплакали за първи път в тази болница.

Принцеса Шарлот тежи 3, 760 кг. при появата си на бял свят. Тя е четвърта за наследяването на престола в Обединеното кралство. Малката принцеса е петото правнуче на кралица Елизабет Втора. Тази година Шарлот ще посрещне рождения си ден с по-големия си брат Джордж и новия член на кралското семейство – малкия Луи, който се появи на бял свят само преди седмица.

От двореца Кенсингтън поздравиха малката принцеса. „Пожелаваме щастлив трети рожден ден на принцеса Шарлот – благодарим на всички за хубавите пожелания”, написаха в официалната страница на двореца в Туитър.

Британците обаче останаха недоволни. Те възроптаха срещу старата снимка на принцеса Шарлот, която пуснаха от двореца. Според тях никак не е честно, че Кейт и Уилям са направили специални снимки на по-големия брат на Шарлот Джордж, а нейните снимки са стари.

„Семейството може да е заето”, „Защо така? Дори не сте отделили минута, за да направите нови снимки на Шарлот?”, „Честит рожден ден на малката Шарлот, но къде е снимката за рождения й ден? Рядко публикувате нейни снимки. Фактът, че я видяхме не ви извинява”, „Без нова снимка?”, са само една малка част от неодобрителните коментари за старата снимка на принцесата.

Принцеса Шарлот стана истинска красавица

Принцеса Шарлот стана истинска красавица

Дали от двореца Кенсингтън ще се вслушат в критиките на британците и ще направят специални снимки за третия рожден ден на малката принцеса, предстои да видим. Жителите на Обединеното кралство обаче не пропуснаха да пожелаят на Шарлот един прекрасен и изпълнен с изненади ден.

С тази стара снимка дворецът Кенсингтън поздрави принцеса Шарлот

С тази стара снимка дворецът Кенсингтън поздрави принцеса Шарлот сн. Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар