Ани Хоанг се размина на косъм от смъртта

Гласувайте за статията

Половинката на Люси Иларионов за малко да си изпати сериозно от разярен слон

Половинката на режисьора Люси Иларионов – Ани Хоанг, се размина на косъм от смъртта.

Ани Хоанг преживя много кошмарна случка по време на почивката си в Тайланд. Звездата била пленена толкова силно от слоновете, че непрекъснато правила опити да ги гушне и да се снима редом с тях.

По всичко личи обаче, че в определен момент на животните им е дошла в повече любовта на Ани Хоанг.
След като на слоновете им писнало да позират, единият от тях започнал да нервничи и да повдига крак. Освен това видимо се дърпал.

Ани Хоанг

Половинката на Люси Иларионов за малко да си изпати сериозно от разярен слон

В един момент от светкавицата на телефона, слонът направо полудял. Така се стигнало до ситуацията, в която Ани Хоанг се озовала в краката на едрото животинче, отбелязва на страниците си в. „Шоу“.
За нейно огромно щастие, случката се разминала само с уплаха. Ани Хоанг настръхва само при мисълта какво е можело да се случи, ако слонът бе решил да мине през нея.

Освен това страховете й били подсилени от разказите на местните жители, които не скрили, че е имало и такива случаи. Припомняме, че Ани замина за Тайланд заедно с половинката си Люси Иларионов, рапърът DEE и още няколко техни приятели.

Те съчетали полезното с приятното. 14 дни си почивали като същевременно успели да заснемат и два видеоклипа. Единият от тях е направен в Банкок преди броени дни. В него певицата си партнира с рапъра, а песента носи заглавието „Папи“, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар