Кралица Елизабет на първа среща с новото бебе (Доведоха я с хеликоптер)

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет посрещна най-новия си правнук с хеликоптер

Кралица Елизабет най-после се срещна с бебето на Кейт и Уилям. Монархът обаче се възползва от привилегията да се придвижи до Лондон не с автомобил, а с … хеликоптер. Който кацна направо на ливадата на двореца Кенсингтън.

Дългоочакваната среща между най-известната прабаба в Европа и шестия й правнук се състоя по-рано днес. Кралицата пристигна от Уиндзор в Лондон с хеликоптер, а първото й посещение бе направо в двореца Кенсингтън.

По всичко изглеждаше, че срещата ще бъде неформална, тъй като Елизабет въобще не бе облечена като за официална визита. Вместо някой изискан тоалет, от хеликоптера пред двореца слезе възрастна жена с пола от туид, розова вълнена блуза, елек и с кърпа на главата. Кралицата побърза да влезе в джипа си, който я отведе директно до апартаментите на Уилям и Кейт.

Всъщност това бе една от най-дългоочакваните срещи. Миналата седмица Елизабет и принц Филип останаха в замъка Уиндзор, но този път кралицата трябваше да се прибере. Пак тя, първа се срещна с правнука си, тъй като принц Чарлз продължава да стои далеч от Кенсингтън палас.

Вече плъзнаха слухове, че баща и син са скарани, заради което принц Чарлз не е виждал третия си внук. Той бил изключително щастлив от раждането на бебето, но заради разрива с Уилям, не го е посетил досега. Камила изобщо не е коментирала раждането на бебето. Нито пък е била намесвана в идеите за предстояща среща между Чарлз и третия му внук.

Кралица Елизабет на първа среща с правнука си

Кралица Елизабет на първа среща с правнука си

За разлика от сина си, Елизабет е повече от желан гост в дома на Кейт и Уилям. Принц Филип също ще се запознае с бебето и то съвсем скоро, през май месец. Заради тежкото си състояние той няма да пътува до Лондон. Но пък ще види бебето дни преди сватбата на Меган и Хари, когато цялото семейство се събере в Уиндзор.

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар