Принцеса: Глезят Натали Трифонова на френската Ривиера!

Натали Трифонова се глези на Ривиерата във Франция
0

Натали Трифонова не спира да пътува, този път се глези във Франция!

Натали Трифонова и гаджето й си подариха ваканция с френски привкус. Изкусителната синоптичка и приятеля й отпрашиха за френската Ривиера. Двамата прекараха няколко дни на Лазурния бряг.

Натали Трифонова
Натали Трифонова се глези на Ривиерата във Франция

Русата изкусителка и приятелят й отседнаха в един от най-скъпите хотели в Ница. Той е разположен на метри от Средиземно море.

Двамата се наслаждават на белите пясъци и прелестните сини плажове. А вечерта посещават различни забележителности. Синоптичката на Би Ти Ви продължава да крие мистериозното си гадже. Това не е бившият футболист на „Левски” Антонио Аниети.

Секси синоптичката не сподели нищо за новото си гадже, само пусна снимки от време-навреме. Но нищо повече не разкрива за мъжа до себе си.

Двамата се познават отскоро и не спират да пътуват извън България. Миналото лято отмаряха в Гърция, след това посетиха Будва, Черна гора, Белград.

Според клюкари синоптичката е забила богат чужденец, който не спира да я глези и да я води на екзотични дестинации в чужбина.

Дългокраката красавица и гаджето й живеят разделени. Според мълвата той е богат чужденец, но Натали Трифонова не се решава да загърби всичко тук и да замине да живее при него.

Затова те са разделени и се виждат само по почивки и на празници. С него обаче красавицата сияе и често споделя пред приятели и колеги, че е различен от останалите мъже.

Гаджето й било мило, романтично и обичало да я глези като истинска принцеса.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.