Ани Хоанг ужасена: Слон едва не я премаза в Тайланд!

Ани Хоанг ужасена: Слон едва не я премаза в Тайланд!
5 (100%) 1 vote

Ани Хоанг още трепери от ужас като си спомни за ядосания слон!

Ани Хоанг преживяла истински ужас със слон. Крехката певица с виетнамски корени отмаряла в Тайланд. На релакс в екзотичната дестинация тя заминала с половинката си Люси Иларионов, рапъра Дий и още група приятели.

Ани Хоанг

Ани Хоанг едва се спасила да не бъде стъпкана от слона

Миньончето умирало да се снима и гушка със слонове и го правела почти ежедневно. Звездата била толкова силно пленена от тези гиганти, че искала да е нон-стоп до тях и не спирала да им досажда.

В един момент на един от слоновете му писнало и започнал да си дърпа, като често си повдигал и краката. Въпреки това певицата не обърнала внимание на тези знаци и напирала да се снима. Но в един момент от светкавицата той се уплашил, пощурял и Ани се озовала в краката му.

За щастие случката завършила с щастлив край. Половинката на продуцента Люси Иларионов само се отървала с уплаха. Няма по-сериозни наранявания.

Въпреки че местните хора разказвали случки, при които слоновете са мачкали хора и те са умирали.

Ани, Люси, рапъра Дий и останалите не били в Тайланд само за почивка. Те изкарали две седмици в екзотичната дестинация. Но през това време и работили. Създали два клипа. Единият видеоклип бил заснет в Банкок.

Той излезе на пазара преди дни, в който поп фолк дивата си партнира с хип-хоп изпълнителя Дее. Песента се казва „Папи”. И в канала за видеосподеляния набра много харесвания.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар