Венета Райкова категорична: Не ми трябва мъж! Започвам да търся щастието си (още подробности)

Венета Райкова категорична: Не ми трябва мъж! Започвам да търся щастието си (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова си пожела единствено щастие за рождения си ден!

Водещата на „Папараци“ Венета Райкова изненада приятелите си в мрежата с неочаквано признание. При това навръх рождения си ден. Оказа се, че разводът с Тишо не само не й тежи, но я кара да се чувства отлично. Свободна и пълна с енергия и мечти.

Венета Райкова

Венета Райкова се посвещава само на едно – да открие щастието си

„Купих си подарък за ЧРД! Изпекох кроасани, направих си кафето и сядам да чета! Преди 16 г. изчетох всички книги на Далай Лама, които имаше у нас.

Спомням си, че толкова се бях запалила по идеите му, че даже когато гостувах в „Шоуто на Слави“ през 2002г. говорех само за това! Според Далай Лама смисълът на живота е да откриеш щастието!

Затова си обещавам, че следващата година от живота ми ще посветя на търсенето на щастието!“, написа Венета Райкова в профила си в социалната мрежа.

Както днес, така и преди няколко дни, тя за пореден път заяви пред потребителите, че осъзнава колко й е добре сама. Без поредния мъж до нея, който ще реже крилата й и ще я задушава с мрънкането, безотговорността и капризите си.

„Не, благодаря! Това не е за мен. Чувствам се отлично в момента и знам, че утре ще бъда още по-щастлива. Оттук нататък ще се съобразявам само с малкия си син Патрик и със своите собствени желания и копнежи. А ако на някой не му харесва, негов си проблем“, категорична е Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар