Корнелия Нинова: Кой е виновен за храните втора ръка у нас?! Вие, господин премиер! (още подробности)

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова изригна със силен пост в социалната мрежа!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова поведе хиляди души на протеста пред Министерски съвет днес. Часове по-късно излезе със силен пост в мрежата, обръщайки се за пореден път към премиера Бойко Борисов. Отговор от него няма, но ето какво заяви Корнелия Нинова:

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова поведе хиляди хора на протест пред Министерски съвет днес

„Щастлива съм, че България днес е център на дискусията за двойните стандарти в храните. Изумена съм от въпросите на премиера Борисов: кой умник казва,че българското бебе харесва палмово масло и защо се държат така големите търговски вериги в България.

Кой мислите, че е умникът, господин премиер? Ами Вие. Проверете колко пъти ГЕРБ гласуваха против закона за търговските вериги от 2012 г. досега. С него, видите ли, сме гонели чуждите инвеститори.

А ние просто искахме да не увреждат здравето на българския народ с некачествени храни и да не убиват българското производство. Проверете дали президентът Плевнелиев не наложи вето. Наложи.

Заради лобизъм в полза на големите. А кой нарочи БСП за антиевропейска партия, защото произнесох изречението: българският народ не е втора ръка в Европа, за да ни продавате втора ръка храна. Вие, господин премиер.

Твърде дълго управлявате, за да помните такива подробности. Но ние ги помним. Надявам се и българите също. Утре за пореден път внасяме същия закон. Чакаме да видим как ще гласувате този път“, написа Корнелия Нинова в профила си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар