Жана Бергендорф се събра с датския си мъж (Вижте какво още й се случва в личен план)

Жана Бергендорф се събра с датския си мъж (Вижте какво още й се случва в личен план)
3 (60%) 1 vote

Жана Бергендорф жъне успех след успех, както в професионален така и в личен план

Жана Бергендорф, която ще ни представи на „Евровизия” можа да се похвали, че напоследък й се случват само хубави и добри неща.

Снимка БНТ

Животът на талантливата певица се е преобразил коренно. Заради професионалните си ангажименти с групата „Equinoх” която бе сформирана специално за представянето България на лъскавия престижен конкурс в Лисабон Бергрндорф не спира да се радва на големи успехи. От Universal Music ще  издадат на музикалния състав мини диск. Според известно издание преговорите даже вече са били започнали, предават от hotarena.net.

Жана е неузнаваема в последно време. Феновете й, които бяха малко разочаровани от нея преди  днес са на мнение, че любимката им е станала напълно неузнаваема. Повталила се е малко. Има какво още да се желае относно понаедрялата й фигура. На една от последните срещи с журналисти изпълнителката била запитана дали не е бременна. Но тя била категорична, че не чака бебе. Просто трябвало да се раздели с още няколко кила за да е в перфектна форма.

Вече цяла година Бергендорф се бори с наркотичната си зависимост. Тя дълго време се лекува и според последните й твърдения вече е напълно чиста от дрога.

Датчанинът, от който е сина на певицата бил видян скоро в София. Според слуховте двамата отново са се събрали. Именно наркозависимостта на ексцентричната певица била причина да се разделят. Но сега се говори, че Жана е станала примерна майка и съпруга и няма намерение да се връща към кокаина и марихуаната.

Да й пожелаем успех и да ни зарадва с първата награда на „Еворовизия“ тази година!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар