Стоянка Мутафова закъса със здравето

Стоянка Мутафова закъса със здравето
5 (100%) 1 vote

Стоянка Мутафова се движи с придружител

Обичаната Стоянка Мутафова отново закъса със здравето, видя фоторепортер на „Ретро“. Актрисата разчита на шофьора си не само, за да управлява колата й, но и да я придържа, докато върви. Преди няколко дни тя е била засечена с младежа на бензиностанция на автомагистрала „Тракия“.

За всеобща изненада този път Муки не била до майка си. Младежът помогнал на възрастната дама да слезе от автомобила и придържайки я под ръка той я съпроводил до тоалетната. Очевидно за актрисата придвижването става все по-трудно и тя вече се нуждае от придружител, допълва още изданието.

По време на път тя настоява за по-чести почивки, тъй като изпитва дискомфорт от продължителен престой на тялото в една и съща поза.

Актрисата в момента се е посветила на обиколки из страната за промотиране на автобиографичната книга, написана от щерка й. Но очевидно дългите пътувания вече я затрудняват и не й се отразяват добре.

Преди две години обичаната актриса претърпя инцидент, който едва не я прикова към инвалидния стол. Тя падна на ескалатор в столичен мол. Но за щастие се размина с по-леки травми.

Екип от най-д0брите специалисти в „Пирогов“ се погрижи за раните й след инцидента. Малко след това, въпреки забраната на лекарите, Стоянка Мутафова се качи на сцената.

Дни преди завръщането си в театъра Мадам стихийно бедствие отново контузи крака си на слизане от такси.

Лекарите са категорични, че нетърпението й да се възстанови по-бързо след всяка травма и най-вече неспазване на предписанията, са причината за проблемите й с опорно-двигателния апарат.

Възрастната актриса не е особено отговорна към собственото си здраве и рядко изпълнява стриктно препоръките на лекарите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар