Лъсна цялата истина за любимия на Преслава

Лъсна цялата истина за любимия на Преслава
5 (100%) 1 vote

Истината за любимия на Преслава лъсна в пълния си блясък

Истината за настоящия любим на Преслава вече е разкрита. Врачанинът, който твърди, че има солиден бизнес и разполага със сериозна сума пари в кеш, се оказа, че няма никакво покритие.

Слуховете за богатството му се оказаха просто една голяма измислица. И всъщност Преслава е тази, която го издържа. Без капчица свян врачанинът живее в жилището, което Коко Динев подари на изпълнителката, научи Хот арена.

В периода 2010-2012 година добричлийката имаше връзка с хазартния бос, който по онова време беше обвързан с колежката й Емилия. Преси успя да убеди Коко Динев да й купи апартамент. Докато постигне целта си, тя постоянно се оплаквала на бизнесмена, че няма собствен дом в столицата и вече й е омръзнало да се срещат по хотелите.

В крайна сметка Преси постигнала целта си и Коко Динев решил да й купи апартамент.

Справка на „Телеграф“ показва, че апартаментът на звездата е купен от бизнесмена. Жилището се намира в един от най-луксозните затворени комплекси в столицата. Преслава е горда собственичка на апартамент в Бояна, струващ 300 000 лв.

Отделно от това, Коко Динев й дал и солидна сума, с която да обзаведе жилището си по свой вкус.

Към днешна дата, тя живее в апартамента заедно с Павел Лазаров. Истината е, че врачанинът няма собствен апартамент. Преди време той отстъпил жилището си на първата си съпруга Емилия, която останала в апартамента заедно със сина им.

Очевидно Павел няма нищо против да живее в апартамента, купен от Коко Динев.

Липсата на финансови средства е причината той и Преслава често да нощуват под открито небе в планината, вместо да отседнат в някой от петзвездните хотели в планинските ни курорти, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Лъсна цялата истина за любимия на Преслава”

  1. КРАСИВА

    апр. 30. 2018

    ХАЙДЕ ПАК СЕ ЗАПОЧНА, КОКО ДИНЕВ, НЯМА ПАРИ – ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

Добавете коментар