Потрес: Мис Тигрова разби главата на свой клиент!

Гласувайте за статията

Мис Тигрова сцепи главата на клиент, остана като парализирана!

Мис Тигрова имала жестока изцепка. Оборотната еротична танцьорка не е застрахована от провалили се спектакли. Тя може и да е много добра във въртенето на пилон по оскъдно бельо, но не е застрахована от издънки.

Мис Тигрова

Мис Тигрова сцепи главата на млад клиент мераклия

Мая Салмова, както е истинското име на известната като Мис Тигрова наскоро разбила кратуната на клиент. Това се случило в еротичния бус, в който знаменитата девойка върти танците.

Поклащайки съблазнително бедра, тя се качила на пилона и казала на здравеняка да гледа от долу смайващата гледка. Потният от тестостерон и желание младеж седнал на посоченото место до пилона и се наслаждавал, набъбвайки някои неща по себе си.

Идеята на Мис Тигрова била лудото й кълчотене по пилона да завърши със сядането й на главата на бъдещия младоженец. Само че замисълът на тигрицата се провалил.

Вместо да се задържи на пилона и да се плъзне плавно надолу, потните й ръце се изпуснали от железния прът и тя се стоварали с всичка сила върху кратуната на мераклията.

Като на всичкото отгоре здраво го халосала с 15-сантиметровите си токчета. Вместо незабравима нощ в стриптийз автобуса нощта завършила в спешното за младежа. Там той отишъл, за да снимат наранената му глава и да се види какви контузии му е причинила еротичната танцьорка.

Кошмарът се случил преди няколко месеца. Но той се пази в пълна тайна от Мис Тигрова и тези, които наели буса. Превърналото се в кошмар парти струвало 350 лева за два часа.

Купонът трябвало да бъде много еротичен и много запомнящ се, само че завършил с пълна катастрофа.

Мис Тигрова била паникьосана заради резила и се извинила. А младежът бил едва усмирен от останалите му авери, иначе и тигрицата можела да му прави компания в болницата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар