Бомба: Фенове помляха Андреа заради фотошоп! (виж какво написаха за задницата й)

Бомба: Фенове помляха Андреа заради фотошоп! (виж какво написаха за задницата й)
5 (100%) 2 votes

Андреа постна секси снимка в мрежата, но фенове я сринаха със земята!

Фенове разкостиха певицата Андреа в социалната мрежа и интернет форумите. А причината е тази снимка, на която певицата се е пуснала по дупара в басейна.

Андреа

Андреа или по-точно задницата й предизвика лавина от обидни коментари в мрежата

Както виждаме, тялото на Андреа изглежда завидно добре, но моментално нейни почитатели избухнаха с коментари, че това е една огромна лъжа. Те директно обвиниха певицата, че заблуждава не само хората, но и себе си.

„Тя заедно с аверката й Николета са дъното на дъната. Повлякоха след себе си и цяло едно поколение тийнове,които им подражават на голотиите. Едната лъже за ръст, а другата че може да пее и колко кила е“.

„Какво? Тази на живо е 90 килограма. Защо заблуждавате хората, да не сме слепи“.

„Андреа спри с тоя фотошоп вече момиче, направо се оливаш“.

„Снощи й бях на участие по случайност в Ревю. Е, няма такава свиня! Какви дебели баджаци, майкооо… И колко е едра, чак се изумихме. Кой е този майстор на фотошопа, който я прави слаба на клипове и снимки?! Егати, Кубратчето вече я заряза“.

„Тая мазна дебелана пак се е оляла с фотошопа! ДО КОГА, СВИНЬО???? ОЩЕ КОЛКО ЩЕ ЛЪЖЕШ СЕБЕ СИ, ЧЕ СИ СЛАБА И СТРОЙНА??? НЕ ТИ ЛИ Е НЕУДОБНО ОТ МАЛКОТО ФЕНЧЕТА, КОИТО СА ТИ ОСТАНАЛИ??? И ТЯХ ЗАБЛУЖДАВАШ С ФАЛШИВАТА СИ ВИЗИЯ!“.

„Ако това е дупето на Андреа и краката и също………..Виждали ли сте Андреа на живо…“, тези и още редица коментари разбуниха духовете в мрежата. А как наистина изглежда Андреа, това си знае май само тя. Е, разбира се и тези, които я виждат на живо по участията й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар