Известен ясновидец: Бягайте в България и Румъния!

Гласувайте за статията

Известен ясновидец предсказва Трета световна война

Известен ясновидец вещае Трета световна война. Кшищоф Яцковски е един от най-известните полски ясновидци. Той даде няколко съвета на хората за това, къде могат да се скрият ако избухне Трета световна война. Според ясновидеца България и Румъния ще са най-безопасните страни, в случай на избухване на война, пише Блиц.

Известният ясновидец се обърна към своите сънародници. „Поляци, бягайте в България и в Румъния”, посъветва той. Яцковски стана известен покрай мрачните си прогнози за тежката икономическа криза, която сполетя Европа. През 2003-та година той излезе като победител от турнира за ясновидци, организиран от японска телевизия, пише „Телеграф”.

В близо 10-минутен клип глас призовава при Трета световна война хората да се оправят именно към България и Румъния. „Това е абсолютно невероятно пророчество за това къде поляците могат да намерят спасение, ако избухне война, ако избухне трета световна война. Кшищов Яцковски, ви казва така: „Бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България, бягайте в Румъния и България”, гласи призивът във видеото.

„Ако се стигне до война и сражения, единственото убежище за поляците , безопасно място, където могат да избягат, са България и Румъния”, казва екстрасенсът. Той признава още, че никой в Полша не свърза тези две страни с понятието сигурност. Дори мнозина българи напускат родината си, за да търсят сигурност другаде. За силни страни се смятат Германия и САЩ.

Кшищов Яцковски прогнозира, че „в Полша ще се диша трудно, войната ще я заобиколи, но няма да може да се диша”. „Не плаша и не гоня поляците от страната им, само казвам какво би станало, ако се случи катастрофа или въоръжен конфликт”, допълва той.

Известен ясновидец предсказва Трета световна война

Известен ясновидец предсказва Трета световна война сн. Гугъл изображения

Ясновидецът води собствена регистрираната стопанска дейност „паранормални услуги”. През 2000-та година става герой на документалния филм „Ясновидецът”. През 2003-та година печели състезание на японска телевизия,  в което участват екстрасенси от цял свят. През същата година придобива още по-голяма популярност заради участието си телевизионното предаване „Експериментът ясновидец” и сътрудничеството си с полицията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар