Август Попов разказа играта на Гала

Гласувайте за статията

Той се изцепи насред ефир

Актьорът Август Попов разказа играта на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала.

Август Попов несъмнено успя да втрещи всички домакини, които през днешния ден бяха отделили време да гледат предаването на Гала.

По всичко личи, че високите температури в студиото на предаването „На кафе“ не понесоха на бившият кукувец Август Попов. В един момент той започна да се поти толкова обилно, сякаш бяха изкарали снежен човек на припек.

Гала

Той се изцепи насред ефир

Непосредствено преди началото на поредния рекламен блок, Гала прояви загриженост за своя гост. Тя грабна листовете със сценария и започна да ги развява, опитвайки се да раздвижи въздуха около Август Попов.

Неразбрал за края на рекламната пауза и че вече са в ефир, актьорът се изцепи с умозаключението, че Гала му духа. Всичко това се случи пред погледа на възлюбения й Стефан, както и пред очите на зрителите.

Запознати коментират, че в последно време предаването на Гала и без това е останало с твърде малко зрители, изцепки от този род ще прогонят дори и тях. Не е изключено в скоро време продуцентите на предаването да решат, че е крайно време да го свалят от ефир заради твърде ниския рейтинг.

По всяка вероятност това ще се случи от новия телевизионен сезон. Ако това обаче наистина стане, то тогава не само Гала, а и благоверният й Стефан, ще останат без работа, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар