Стоянка Мутафова я закъса здраво

Гласувайте за статията

На актрисата вече й е все по-трудно да се движи

Театралната легенда Стоянка Мутафова я закъса много здраво.

В последно време голямата българска актриса изпитва все по-сериозни затруднения да се придвижва сама.

Нейни почитатели разкриват, че неотдавна са я засекли на бензиностанция на АМ „Тракия“. Те посочват, че Стоянка Мутафова не можела да отиде сама до сервизното помещение, което се намирало в дъното на помещението. Поради тази причина тя била подпомогната от снажен младеж, който я придържал.

Стоянка Мутафова

На актрисата вече й е все по-трудно да се движи

Предполага се, че момчето е шофьорът на Стоянка Мутафова, който я вози из ;ялата страна. Към момента голямата българска актриса обикаля България, за да представи биографичната си книга. Припомняме, че тя бе написана от нейната наследница Мария Грубешлиева, позната още като Муки.

По всичко личи, че дългите преходи вече не влияят никак добре на Стоянка Мутафова. Актрисата имала нужда от чести спирки по време на път, тъй като изпитвала дискомфорт от това, че е сгъната на две по време на дългите пътувания.

Припомняме, че преди две години Госпожа „Стихийно бедствие“ паста по стълбите на столичен ескалатор. Фаталното падане едва не обрече театралната звезда на живот в инвалидна количка. Благодарение на бързата реакция на хората от персонала на търговския център, където се е случил инцидентът, Мутафова се размина без сериозни травми.

Наложи се обаче тя да бъде откарана по спешност в „Пирогов“ поради разкъсванията, които получи по крака. Там екип от специалисти проми и ши раните й в продължение на час. Няколко дни след падането, Мутафова отново се качи на сцената, мвкар и с бинт по крака.

Медиците са категорични, че именно нетърпението й да се възстанови след всяка тежка травма и последвала медицинска намеса, е повлияло на опорно-двигателните й функции. Поради тази причина придвижването й се е превърнало в огромна мъка към днешна дата, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар