Корнелия Нинова остави всички без думи

Корнелия Нинова остави всички без думи
4 (80%) 1 vote

Червеният лидер се опитва да направи подоходна революция

Лидерът на червените редици Корнелия Нинова успя да изненада всички до такава степен, че дори ги остави без думи.

Тези дни Корнелия Нинова демонстрира загриженост за българския народ. По този начин тя за пореден път затвърди пред електората си , че е истинска лява и социално ориентирана.

Корнелия Нинова успя да натрупа точки в актива си пред електората като заяви, че е засрамена от мизерстващия български народ. Това се случи около великденските празници, когато се разходи из страната.

Корнелия Нинова

Червеният лидер се опитва да направи подоходна революция

Лидерът на БСП поиска намаление на депутатските заплати, макар и леко гузна от това. Предложението й вече е внесено в деловодството на Народното събрание.
Ако това предложение мине, което е малко вероятно, то от сегашните базисни 3 540 лева, 240-те хрантутници в парламента, ще взимат 2 976 лв.

Запознати посочват, че това е месечното трудово възнаграждение, с което е приключило предишното Народно събрание.
Корнелия Нинова иска тази сума да бъде фиксирана и да не се увеличава до края на мандата на този парламент. Тя трябва да остане константна величина, дори и средната работна заплата за страната да продължи да расте.

Ако бъде приета промяната на депутатските работни заплати, то тя ще окаже отражение върху месечните възнаграждения на още 19 институции и държавни органи. Казано с други думи това ще повлияе на т.нар. политически елит на страната, който е с доста съмнителна трудова ефективност.

Не можем да пропуснем и фактът, че спрямо заплатите на народните представители, се променят и тези на премиера, държавният глава и конституционните съдии.
По всичко личи, че Нинова се опитва да направи подоходна революция, която ще й донесе активи за предстоящите избори. Въпросът обаче е дали ще успее да реализира плана си, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар