Дуейн Джонсън Скалата показа нежната си страна

Гласувайте за статията

Дуейн Джонсън Скалата умили феновете си

Дуейн Джонсън Скалата показа нежната си страна. Актьорът и кечист успя да умили своите последователи в социалната мрежа със снимката, която пусна. На нея той е прегърнал най-малката си дъщеря. На 17-ти април любимецът на милиони стана баща за трети път и отправи много красиво послание към нея, към съпругата си и към всички мъже.

Той призова мъжете по цял свят да присъстват на раждането на своите деца и да подкрепят своите любими в този момент. На третата си дъщеря Тиана Дуейн обеща винаги да бъде до нея, както досега е бил до другите си две деца. Скалата обеща още да продължава да се грижи за  тях.

Дуейн винаги се е показвал като силен мъж, не само на външен вид, но и по характер. Но сега една снимка пусната от жена му в социалната мрежа успя да открие и другата страна на Скалата. Кадърът трогна всички последователи на кечиста. Лорън Хашиян показа нежната страна на актьора. Тя публикува снимка с новородената им дъщеря, на която Скалата я целува.

Феновете на кечиста написаха много мили пожелания към малката Тиана. Те й пожелаха да расте здрава и много щастлива, а на Скалата и съпругата му да са винаги така задружни и да продължават да се обичат. По всичко личи, че зад тази силна и мъжествена обвивка на Дуейн се крие един наистина чувствителен и много грижовен баща и мъж.

Дуейн Джонсън Скалата умили феновете си

Дуейн Джонсън Скалата умили феновете си сн. Инстаграм

Освен, че е щастлив със семейството си, Дуейн не пропуска да зарадва своите фенове. Той направи специален подарък на една тийнейджърка, на която съвсем скоро й предстои бал. Скалата за съжаление в момента снима най-новия си филм и няма да може да стане кавалер на момичето. Но  той е наел специална кинозала за нея и приятелите й. Там тя и нейните приятели ще могат да се насладят на филма „Rampage” и да прекарат една незабравима вечер

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар