Жана Бергендорф ужаси с визия на лелка (С такъв нелеп тоалет ли ще спечели ”Евровизия”?)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф шокира с визия на лелка, певицата представи песента за „Евровизия” с неподходящ тоалет

Жана Бергендорф лъсна с визия на средностатистическа леличка и то на купона по изпращането на представителите ни за „Евровизия”.  Тоалетът на скандалната певица бе повече от потресаващ.  И то меко казано. Определено направи впечатление , че е твърде мрачен и нелеп.

Жана, която винаги е залагала на по-секси визия на партито по случай изпращането й бе сякаш опакована от горе до долу в плат. Костюм на певицата сякаш я задушаваше. Полата дълга до земята. А горната чат на костюма сякаш нарочно подчертаваше наедрялата й фигура. Определено  я правеше да изглежда по-дебела от колкото е въщност.

снимка woman.bg.

Според разбирачи май стилистът на певицата се е подиграл с нея. Бергендорф, която винаги се е стремяла да изглежда ексцентрична ако с тази дреха се появи на сцената в Лисабон едва ли ще спечели на своя страна зрителите.

снимка woman.bg.

Някои се подиграват и смятат, че може да направи триумф на „Евровизия”. Певицата спокойно може да спечели първото място на конкурса. Но не за песен, а за най-лошо облечената изпълнителка. Това й е гарантирано.

Хората се питат непрекъснато кой е стилистът облякъл певицата по този неподходящ начин?

За разлика от Бергрндорф  музикантите от групата изглеждаха много по-семпло. Видът им бе далеч по-свеж от този на вокалистката. Облеклото им бе младежко – дънки, сака и тишъртки, предават от woman.bg. Пред тях Жана изглеждаше като натруфена примадона.

За капак на нелепия й тоалет феновете на конкурса я погнаха и за прическата. Те смятат, че е лоша имитация на косата на световно известната певица Сия.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар