Лео Ди Каприо с нов тузарски имот (Вижте какво бижу си купи)

Гласувайте за статията

Лео Ди Каприо купи нов дом в Лос Фелис, носителят на Оскар допълни имотната си колекция

Лео Ди Каприо от Вълкът от Уол Стрийт се е превърнал във вълк на недвижимите имоти. 43-годишният актьор скоро е пръснал 4,91 милиона долара за нов дом.

Той е бил притежание на известния  DJ Moby и се намира в Лос Фелис, Лос Анджелис. Къщата е строена през 1926 година и е направена в традиционен стил. На имота е направена цялоста реставрация, продължила цели две години. Така, че в момента отговаря на всичките изисквания за стандарт и лукс.

Запазен е вътрешния интериор. Който включва обширни стаи, високи тавани и подове от паркет. Жилищната площ е 430 кв. метра . Отвън е издигната висока ограда, която е идеална за изискванията на Ди Каприо. Който е известен с тайния си начин на живот и ще го пази от папараците.

В новата къща на холивудския актьор се влиза от голямо фоайе. От там може да отидете до удобна и просторна всекидневна, в която се кипри камина. Предвидена е и модерна кухня с килер. В една от спалните, които са пет на брой има специално отделено място за практикуване на йога.

Снимки: Trulia blogs

Към възможните начини за релаксиране и почивка се причислява басейн. Който е заобиколен от тучна зелена растителност, която заема 900 кв.м. площ, предават от електронното издание bigbucks.com.ua.

Леонардо ма завидно портфолио от имоти. След като през 2016 година продаде къщата си в Малибу за 10,95 милиона долара днес е горд собственик на няколко сгради в Ню Йорк, Палм Спрингс и Западен Холивуд.

Вижте още снимки от новия приказен дом на актьора в нашата галерия!

Снимки Trulia blogs

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар