Дуейн Джонсън Скалата разплака тийнейджърка (Какво направи за нея?)

Гласувайте за статията

Дуейн Джонсън Скалата зарадва своя почитателка

Дуейн Джонсън Скалата разплака тийнейджърка. Кечистът успя да зарадва своя почитателка в социалната мрежа Туитър. Само преди дни тийнейджърката Кейти Кенсенбърг отправи специална молба към обичания актьор. Тя го помоли да стана неин кавалер на бала.

Само няколко дни по-късно Скалата отговори на развълнуваната тийнейджърка докато тя е в час. Той в момента е в Хавай, където снима следващия си филм – „Jungle Cruise”. За огромно съжаление на ученичката Дуейн няма да може да присъства на бала й, но той обеща да направи нещо специално за нея.

Скалата е наел местно кино, за да може Кейти и нейните съученици и приятели да се насладят на специална прожекция само за тях на филма „Rampage”. В съобщението до ученичката Дуейн допълва, че е осигурил и безплатни пуканки и напитки, за да могат приятелите на Кейти да се забавляват подобаващо.

„Не можах да повярвам. Бях много развълнувана”, каза ученичката пред „Pioneer Press”. Ученичката допълва, че е много щастлива, че ще се запознае със своя любимец. „Допада ми и това, че общува със своите почитатели. И отделя време от своя натоварен график, за да общува с тях”, казва тя.

Няма спор, че ежедневието на скалата наистина е натоварено. Покрай тежките тренировки и снимането на филми обаче той намира време и за своите почитатели, и за своето семейство. Само преди дни Дуейн публикува снимка на най-малката си дъщеря. Той стана баща за трети път.

Дуейн Джонсън Скалата зарадва своя почитателка

Дуейн Джонсън Скалата зарадва своя почитателка сн. Инстаграм

Скалата благодари на съпругата си за щастието, с което го е дарила и обеща да пази винаги своите деца, както е правил и досега. Той съветва всички мъже да подкрепят жените си и да се грижат за тях, защото те са тези, благодарение на които децата идват на този свят. Дуейн каза още, че за да разбере един мъж този момент, той трябва да присъства на самото раждане на детето си.

Преди дни Скалата стана баща за трети път

Преди дни Скалата стана баща за трети път

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар