Бриджит Макрон проплака: Тежи ми да съм първа дама! (Вижте какво призна)

Гласувайте за статията

Бриджит Макрон не иска да е първа дама, жената на френския президент се оплака, че й тежи титлата

Бриджит Макрон проплака от положението си като първа дама на Франция. Вече една година Еманюел Макрон е президент на Франция и тя го придружава навсякъде. Тази седмица двойката бе на посещение в Белия дом при американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания.

Снимки: Дейли Мейл

При едно от посещенията на френските гости в едно от Вашингтонските училища Бриджит се оплака от промените, които са настъпили в личния й живот след като стана първа дама на Франция.

Половинката на Еманюел се жалва, че няма капка свободно време за себе си. Където и да отиде навсякъде искат да се снимат с нея. Няма нито миг пълно спокойствие, а това много тежи, откровеничи Бриджит,

После съпругата на президента добавя, че ролята на първа дама е много неясна. Тя не се чувства неканен гост когато придружава държавния глава. Но все пак усеща някакъв дискомфорт, предават от електронното издание spletnik.ru.

Вие ясно разбирате, че избирателите не са гласували за вас, обяснява жената на френския политик.  И това е доста трудно.

Мадам Макрон признава, че никак не се е променила след като влезе в ролята на първа дама. Тя се чувства единствено като съпруга на Еманюел Макрон, а не като жена на президента.

Бриджит Макрон се стреми да живее обикновен живот и да представя френските жени. Продължава да се среща с приятели и смята, че новата й роля вътрешно никак не я е променила.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар